Sudndalen

Hallingskarvet Skisenter er et eldorado for skientusiaster. Du finner oss langs FV50 midt mellom Oslo og Bergen, sentralt i Buskerud fylke mellom Geilo og Hemsedal, i fjellbygda Sudndalen ved foten av Hallingskarvet. Vi er kjent for våre lange, brede og velpreparerte bakker med stor variasjon, fantastiske off-piste muligheter, god plass samt en personlig og autentisk atmosfære som passer alle – fra barnefamilier til hardbarka pudderjegere.
Hver vinter smykkes dalen og fjellet omkring med glitrende hvit snø – og gjør seg klar til å ta imot skiglade mennesker.
Sudndalen blir karakterisert som et snøhull. Her er man nemlig akkurat så langt vest at man får det beste fra både øst- og vestlandet – det er snøsikkert til enhver tid!
Hallingskarvet Skisenter er et ideelt utgangspunkt for turgåere som vil oppleve 110 km fantastiske langrennløyper i nærområdet.

Alpinanlegget har likevel snøkanoner som legger grunnlaget for at sesongen kan begynne i november og vare helt til mai.
Vi har en høydeforskjell på hele 510 meter og løyper på opptil 3 km. Fjellheisen tar deg opp på snaufjellet, til en fantasktisk utsikt, hele 1244 m.o.h.
Parken er utviklet i samarbeid med X-Games vinner Andreas Håtveit og off-piste områdene har i alle år vært leke- og treningsområdet til en rekke av Norges beste fjelltelemark- og freerideutøvere. Vi er også et populært anlegg for alpinklubber, noe OL-vinner Hans Petter Buraas gjerne skriver under på.
Den lengste nedfarten er på ca. 3 km. Her er det med andre ord duket for flotte ski- og snøopplevelser enten man velger alpint, telemark, snowboard eller langrenn!

Oppdatert løypekart over området (Sudndalen) finner du her: http://skisporet.no/buskerud/sudndalen 

Sudn_P1030589
Sudn_P1030586
Sudn_P1030585
Sudn_P1030584
Mol Travel Campings Noorwegen
Mol Travel Campings Noorwegen