Geocaching

En engasjerende uteaktiviteit venter på deg!
Geocaching er naturopplevelser, skattejakt og teknologi. Vi har gjemt over 20000 skatter – vi kaller det “turbokser” – rundt omkring i Norge. Ved hjelp av GPS-mottaker og internett skal du finne disse turboksene. Geocaching driver du med i ditt eget tempo. Alene eller sammen med familie og venner. Det er over 2000 aktive geocachere i Norge.

Fra Birkelund camping er det mulig å finne 64 cacher innenfor 40 km radius. Noen cacher du kan finne direkte til fots fra campingplassen, men de fleste må du gjøre med bilen eller sykkel.
Verdensomfattende det er 5 millioner cacher. 20.436 er i Norge, og av disse er 972 cacher i Buskerud fylke, 64 ligger innenfor en radius av 40 km fra Birkelund camping.

Geochache!
Gratulerer, du har funnet den! Med vilje eller tilfeldig!
Hvorfor ligger denne beholderen gjemt her?
Hva i all verden gjør denne beholderen her med alt dette opp?
Den er en del av et verdensomspennende spill for brukere av GPS (Global Positioning System), kalt Geocaching.
Spillet går ut på at GPS-brukere gjemmer en «skatt» (denne beholderen og dens innhold) og offentliggjør dens nøyaktige posisjon så andre GPS-brukere kan gå på «skattejakt» og finne den.

De eneste reglene er:
hvis du tar noe ut av beholderen, må du legge igjen noe annet i beholderen ogskrive om ditt besøk i loggboken. Forhåpentlig klarte personen som gjemte denne «skatten» å gjemme den så godt at den ikke lett blir funnet av uinteresserte personer. Noen ganger viser det seg at gode gjemmesteder er dårligere enn man først hadde tenkt.

Hvis du fant denne beholderen tilfeldig?

Flott! Du er velkommen til å bli med oss!
Vi ber deg bare:
• Vær så snill og ikke flytt eller ødelegg denne beholderen. Den virkelige skatten er å finne boksen og dele sin opplevelse med andre som finner den.
• Hvis du har lyst, ta med deg en ting fra beholderen, men vær så snill å legge igjen en annen ting du har med deg, og skriv om det i loggboken.
• Hvis mulig, la hele verden få vite at du fant beholderen, ved å besøke nettsiden nevnt nedenfor.

Geocaching er for alle med en GPS og litt eventyrlyst. Det finnes mange tilsvarende steder over hele verden.
Besøk http://www.geocaching.com hvis du ønsker å vite mer.


Mol Travel Campings Noorwegen
Mol Travel Campings Noorwegen