Fasiliteter

P.S: Kiosken holder stengt pga. Korona, men er åpen ved forespørsel. (Telefonnummer henger utenfor døren).

Birkelund camping har 2 servicebygninger med oppvarming og en vaskerom med oppvaskmaskiner, tørketrommel og vaskemaskin. Én bygning har dusjer, vaskeservanter og toaletter, med separert del for dame og herre. Den andre bygningen har toaletter, kabinetter med varmt vann, dusjer og en babyminder. I denne bygningen kan du bruke vårt kjøkken/tv rom. Her fins det kokeplater, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, sko tørker, TV og bord med stoler. I kjøkken har vi bøker, tidsskrifter og spill du kan låne.
I vaskerommet, som ligger mellom de to servicebygninger, kan du bruke vaskemaskinen og tørketrommel, og du kan bruke våre gratis oppvaskmaskiner.
På utsiden av sanitærbygning er tømmested for kjemikalie-wc og et sluk for tømming av bobil. Ved sanitærbygning er det også mulig til å fylle vanntank av bobiler.

I romslige og usjenerte omgivelser leier vi ut 5 forskjellige hytter med oppvarming og en bobil. Hyttene har alt nødvendig utstyr for selvhushold.
Hyttene er utstyrt med 2 kokeplater, koketilbehør, dekketøy, bestikk, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, dyner og puter. På terrasse er det et hagebord og hagestoler.
Bobilen har de samme fasiliteter som hytter men med ekstra varmt og kaldt vann og toalettrommet med toalett og vaskeservant.
Klikk for mer informasjon om hyttene.

I badstuen på campingplassen kan du slappe av etter en lang dag på tur eller i skibakken. Bruk av felles badstuen er gratis for våre gjester.
På campingplassen har du fri bruk av lekeplass, trampoline, svømmebasseng, bordtennis, sport bane, bålpanne og WiFi.

Mol Travel Campings Noorwegen
Mol Travel Campings Noorwegen